Cauta pe harta imobile oferite prin TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui

anunturi gasite : 0

Buget

0 catre 0

Spatiu util

0 catre 0

Teren

0 catre 0


Min. nr. camere:

Facilitati :

anunturi gasite : 0Cum sa folositi facilitatea de Cautare Asistata de Google Maps:
- initial sunt afisate TOATE imobilele oferite spre VANZARE;
- folosind slide-urile pentru Buget, Spatiu Util si Teren, trageti de capetele acestora spre stanga sau dreapta, si pe Harta se vor afisa AUTOMAT doar imobilele care corespund valorilor selectate, fara a fi necesar sa apasati butonul "Actualizeaza Harta";
- campurile: tip tranzactie:vanzare sau chirie, tip proprietate, departament, localitate, zona, numar de camere, dotari si facilitati suplimentare sunt interdependente, adica modificarea unuia determina automat ca in celelalte sa fie selectabile doar optiunile pentru care exista proprietati in baza de date, iar daca in baza de date nu exista inregistrari pentru combinatia de optiuni aleasa, nu este selectabila nici o optiune;
- campul tip tranzactie:vanzare sau chirie, este deosebit de important si ar trebui sa fie primul selectat, intrucat modifica valorile tuturor campurilor, inclusiv ale slide-urilor pentru Buget, Spatiu Util si Teren.
- daca ati reusit sa dati peste cap aceste optiuni si nu mai este afisata pe harta nici un imobil, apasati Butonul "Curata", care va readuce toate criteriile la stadiul initial, de la deschiderea paginii.
- apasati butonul "Actualizeaza Harta" pentru a reimprospata pe Harta Google imobilele care corespund criteriilor selectate. Folositi acest buton si daca harta "ingheata", nemaiafisand imobilele.
- butonul "Vezi Anunturile" afiseaza prin navigare la pagina noua, lista de imobile care corespund criteriilor selectate.
- folosind ultimul set de butoane radio, se poate selecta ca pentru Pret, Spatiu Util si Suprafata Teren sa se utilizeze fie slide-uri (optiunea implicita), fie campuri valorice sub forma de text (util mai ales pe unele dispozitive mobile pe care este posibil sa nu functioneze slide-urile culisante). Schimband intre acestea, se reseteaza automat si formularul la starea de la deschiderea paginii.

Lasati valoarea implicita 0 pentru campurile numerice, pt a nu limita intervalul de valori. Valoarea implicita 0 (zero) va face sa nu se restricitioneze in nici un fel rezultatele functie de acel criteriu.

Cum sa folosesti Harta:
- trecand cu mouse-ul peste iconitele corespunzatoare imobilelor reprezentate pe harta, se afiseaza un mesaj cu descrierea sumara a proprietatii respective. Acest mesaj se inchide automat cand mouse-ul paraseste iconita. Pentru a pastra deschisa fereastra de prezentare chiar si dupa ce mouse-ul paraseste iconita aferenta proprietatii, faceti mai intai click pe iconita. Pentru a naviga la pagina unei proprietati faceti dublu-click pe iconita acesteia (se va deschide o fereastra noua), sau click pe imaginea din descrierea proprietatii, sau click pe butonul "Detaliu" din mesajul de descriere a proprietatii respective (se va deschide in fereastra curenta).
- daca este vizibila zona dedicata prezentarii de detalii extinse despre proprietati, la click pe iconita aferenta unei proprietati se vor incarca in zona de detalii extinse informatiile complete din baza de date despre imobilul respectiv.
- pentru a afisa zona dedicata prezentarii de detalii extinse faceti click pe sageata din marginea dreapta a ferestrei. Inca un click pe sageata o va ascude inapoi.