Aici vom incerca sa definim in termeni simpli ceea ce suntem dincolo de aspectul profesional, incercand o stangace introspectiva

De buna seama stim cu totii "barfele" despre agentiile imobiliare, imaginea de rechin pe care a construit-o internetul in jurul acestora. Agentul imobiliar fara scrupule, fara valori morale, pradator feroce care nu iarta nimic, spune si face orice numai sa perfecteze tranzactia imobiliara. O imagine de multe ori adevarata, din pacate.


Cum ne vedem noi? Ne vedem corecti, informadu-va de fiecare data despre toate plusurile proprietatii pe care sunteti gata sa o cumparati, dar si despre neajunsurile ei. Chiar repetand, pentru a fi siguri ca ati inteles, neajunsurile imobilului in cauza. Ne vedem destul de rabdatori pentru a repeta de multe multe ori raspunsurile la aceleasi si aceleasi intrebari care ni le adresati. Ne vedem ca niste mici detectivi care atunci cand vreti sa vindeti o proprietate, o sa va descoasem despre toate cele cu privire la aceasta. Si o sa vrem sa vedem cu ochii nostri fiecare coltisor, sa verificam fiecare lauda pe care o veti aduce casutei dumneavoastra. Doar asa vom putea informa corect pe cei interesati sa o cumpere. Ne vedem atenti in ceea ce facem, constienti insa ca oricat ne vom stradui, nu se poate sa nu gresim. Speram insa sa putem remedia greselile ce le vom face. Ne dorim sa nu va dezamagim, la fel de mult cum ne dorim sa nu ne dezamagim nici noi pe noi insine. Stim ca pe unii dintre voi totusi ii vom deziluziona, niciodata nu poti fi chiar in acord cu toata lumea. Dar dorim sa fim multumiti de calitatea muncii noastre, iar asta inseamna ca trebuie sa muncim ca si voi, clientii si partenerii nostri, sa fiti multumiti de noi! Ne vedem harnici, straduindu-ne sa va intelegem, sa va informam, sa va explicam, sa mergem, sa filmam, sa vizionam, sa cautam pentru voi imobilul pe care il doriti ca si cum ar fi pentru noi, sa cautam urmatorul stapan bun al casei in care v-ati nascut sau al gradinii in care ati plantat primii pomi. Ne vedem alerti, dar pentru cei mai grabiti dintre voi, va spunem clar ca noi chiar credem in proverbul "Graba strica treaba", si in triunghiul calitatii vrem sa ne aflam pe latura care uneste calitatea superioara cu timpul suficient atingerii acestei bune calitati a muncii.

Daca va grabiti sa vindeti un imobil, si nu este un factor major decisiv care va impune sa vindeti urgent, mai bine nu vindeti! Si la fel, daca vreti sa cumparati un imobil, nu va grabiti! E foarte usor sa faci o afacere paguboasa sub presiunea timpului!

Si ne vedem entuziasmati de ceea ce facem. Ne impresioneaza increderea pe care ne-o acordati in cautarea locului pe care veti ajunge sa il numiti "acasa". Ne bucura ca putem contribui la gasirea lui si noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui!