Următorul Imobil >>

Spatiu Comercial / Birouri de Inchiriat ultracentral Vaslui - zona Teatrul de Vara

Cod imobil : 1-SpatiuTeatrulVara

Imobilul este oferit prin TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui spre: Chirie

Adresa Imobil:

esplanada Teatrului de Vara
Mun. Vaslui

Zona : UltraCentral


Informatii financiare :

Pret Chirie 800 € / luna
Depozit 1 600 €

Detalii Imobil:

Tipul proprietatii spatiu comercial
Conditii Amenajare Deosebita
Spatiu util 60 m²
Nr. camere 2
Orientare Nord Vest
Nr. nivele 1
Incalzire Centrala proprie pe gaz

Spatiul Comercial este format din 2 incaperi cu intrare separata, care pot fi folosite fiecare independent si ca birou, Accesul la acestea se realizeaza de pe o terasa inalta de aproximativ un metru cu scari pe toata latimea sa.

Se pot inchiria impreuna sau separat. Se va depune o garantie suplimentara insumand chiria pentru doua luni. Se elibereaza factura pentru chirie. Pretul include TVA.

Camera mare are intrare direct din exterior, Suprafata sa este de aproximativ 30 de metri patrati, plus o mica incapere de depozitare de aproximativ 4 metri patrati. Pe doua laturi, sunt pereti de sticla (cortina de sticla) cu protectie solara/termica. Vizibilitatea este foarte buna, de la distanta. Priveliste superba indiferent de anotimp, fiind chiar marginit de parcul Teatrul de Vara.

Camera mica are sproximativ 20 m.p. si are intrare dintr-un hol cu pereti de sticla, hol dotat cu o usa larga spre exterior. Deci, desi accesul nu este direct din exterior, vizibilitatea este tot foarte buna, si accesul facil. Acelasi hol deserveste si birourile OMNIASIG. Camera are unul dintre pereti de sticla (cortina de sticla), pe jumatate de lungime acest perete fiind cu vedere direct spre exterior.

Nici unul dintre aceste spatii nu este bransat la apa/canalizare. Se ofera incalzire de la centrala termica (pretul pentru incalzire fiind inclus in chirie - caloriferele sunt de suprafata mare si ofera un confort termic sporit in sezonul rece) precum si curent electric (iluminat/prize). Functie de specificul activitatii ce va fi desfasurat de chirias, pretul curentului electric se va negocia ca parte din pretul chiriei lunare, incaperile nefiind contorizate individual.

Ambele incaperi sunt conectate la sistem de alarma gestionat de o firma de paza si securitate, iar zona este monitorizata video.

Totul este nou, proaspat renovat!

Eficienta Energetica


PLG_JEA_DPE_ENERGY_CONSUMPTIONEmisii de gaze - CO2

Geolocalizare :

Doresti mai multe detalii? Trimite un mesaj catre TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui

 sau  call now Agentia Imobiliara TryiT Vaslui Suna acum!

< Inapoi la lista