Aici puteti descarca versiunea PDF a documentelor dedicate celor ce doresc sa cumpere sau sa inchirieze un imobil prin intermediul TryiT - Agentie Imobiliara:
Atentie! Este posibil ca intre versiunea de contract afisata pe site si cea efectiv utilizata de Agentia Imobiliara TryiT sa apara unele modificari, fapt datorat evident adaptarii contractului la situatia specifica a fiecarui client.


Inainte de semnarea oricarui contract, trebuie sa ne cunoastem. Ne prezentam reciproc. Noi, Agentia Imobiliara TryiT Vaslui va facem cunoscute serviciile pe care le prestam (va rugam vizitati si sectiunea din meniul principal "Unelte si informatii/Servicii oferite de TryiT"), termenii si conditiile contractului care urmeaza sa il semnam pentru a lucra impreuna, iar dumneavoastra ne prezentati caracteristicile imobilului pe care il cautati, asteptarile pe care le aveti de la piata imobiliara.

In acest scop, vom discuta si apoi vom completa impreuna Anexa intitulata FISA IMOBILULUI (Informare precontractuala scrisa reciproca, CLIENT-AGENTIE, cu privire la IMOBIL, tranzactie, comison, servicii oferite de AGENTIE și costuri). Gasiti aceasta Anexa, pentru a va familiariza, in tab-ul alaturat. Va rugam sa o parcurgeti cu atentie, si sa pregatiti intrebari carora noi ne vom stradui sa le oferim raspunsuri corecte.

Doar dupa ce am lamurit toate aspectele cu privire la identificarea partilor, caracteristicile imobilului cautat, dupa ce am negociat termenii contractului, dupa ce am raspuns tuturor intrebarilor dumneavoastra si ne-am edificat asupra asteptarilor dumneavoastra cu privire la imobil, dupa clarificarea tuturor aspectelor, semnam contractul de colaborare dintre noi - Agentia Imobiliara TryiT si Dumneavoastra.

Contractul este compus din doua parti ample, "PARTEA SPECIALA" si "PARTEA GENERALA", care impreuna formeaza un tot unitar. "PARTEA SPECIALA" cuprinde datele de identificare ale Dumneavoastra, atributele imobilului cautat, si alte elemente susceptibile a fi diferite de la client la client, iar "PARTEA GENERALA" cuprinde definitii ale unor termeni, clauze si elemente mai putin susceptibile a suferi deseori modificari.

Am ales divizarea contractului in acest mod deoarece consideram un abuz asupra naturii a lista pagini peste pagini de contract care in 99% din cazuri nu difera de la un client la altul. Va rugam in masura in care sunteti familiarizat cu tehnologiile IT si internet, sa parcurgeti online si stocati pe calculatorul dumneavoastra versiunea electronica a "PARTII GENERALE", pentru a nu mai trebui sa o listam. Daca totusi sunteti mai putin familiarizat cu tehnologiile IT si internet, noi vom lista "PARTEA GENERALA" a contractului pentru ca dumneavoastra sa o puteti citi si intelege pe indelete.

Am ales sa redactam un contract amplu, cu definitii, clauze detaliate, acoperitoare, pentru a nu lasa loc la interpretari si arbitrar. Consideram ca este in avantajul dumneavoastra sa stiti ce servicii consumati, sa stiti ce facem si ce oferim, precum si ce asteptari avem noi cu privire la dumneavoastra

Dupa semnarea contractului urmeaza ca noi sa va creem un cont online pe site-ul Agentiei Imobiliare TryiT, sa va selectam din baza de date imobilele care consideram ca se potrivesc dorintei dumneavoastra, sa va prezentam informatiile (inclusiv text, foto, video) pe care le detinem despre imobilele din oferta si sa dialogam pe tema acestora, sa ne deplasam (contra cost achitat in avas) la proprietatile alese de dumneavoastra dintre cele propuse de noi sau direct selectate de dumneavoastra, preferabil insotiti de proprietari, si speram, sa perfectam tranzactia imobiliara solicitata de dumneavoastra. Pe tot acest parcurs Agentia Imobiliara TryiT va ofera suport logistic si juridic de specialitate.