Aici puteti descarca versiunea PDF a documentelor dedicate proprietarilor de imobile
care doresc sa vanda sau sa ofere pre inchiriere:

Atentie! Este posibil ca intre versiunea de contract afisata pe site si cea efectiv utilizata de Agentia Imobiliara TryiT sa apara unele modificari, fapt datorat evident adaptarii contractului la situatia specifica a fiecarui client.


Inainte de semnarea oricarui contract, trebuie sa ne cunoastem. Ne prezentam reciproc. Noi, Agentia Imobiliara TryiT Vaslui va facem cunoscute serviciile pe care le prestam (va rugam vizitati si sectiunea din meniul principal "Unelte si informatii/Servicii oferite de TryiT"), termenii si conditiile contractului care urmeaza sa il semnam pentru a lucra impreuna, iar dumneavoastra ne prezentati imobilul pe care doriti sa il vindeti sau sa il inchiriati, asteptarile pe care le aveti de la piata imobiliara.

In acest scop, vom discuta si apoi vom completa impreuna Anexa intitulata FISA IMOBILULUI (Informare precontractuala scrisa reciproca, CLIENT-AGENTIE, cu privire la IMOBIL, tranzactie, comison, servicii oferite de AGENTIE și costuri). Gasiti aceasta Anexa, pentru a va familiariza, in tab-ul alaturat. Va rugam sa o parcurgeti cu atentie, si sa pregatiti intrebari carora noi ne vom stradui sa le oferim raspunsuri corecte.

Doar dupa ce am lamurit toate aspectele cu privire la identificarea partilor, identificarea imobilului, dupa ce am negociat termenii contractului, dupa ce am raspuns tuturor intrebarilor dumneavoastra si ne-am edificat asupra dreptului dumneavoastra asupra imobilului, dupa clarificarea tuturor aspectelor, semnam contractul de colaborare dintre noi - Agentia Imobiliara TryiT si Dumneavoastra.

Contractul este compus din doua parti ample, "PARTEA SPECIALA" si "PARTEA GENERALA", care impreuna formeaza un tot unitar. "PARTEA SPECIALA" cuprinde datele de identificare ale Dumneavoastra, ale imobilului, si alte elemente susceptibile a fi diferite de la client la client, iar "PARTEA GENERALA" cuprinde definitii ale unor termeni, clauze si elemente mai putin susceptibile a suferi deseori modificari.

Am ales divizarea contractului in acest mod deoarece consideram un abuz asupra naturii a lista pagini peste pagini de contract care in 99% din cazuri nu difera de la un client la altul. Va rugam in masura in care sunteti familiarizat cu tehnologiile IT si internet, sa parcurgeti online si stocati pe calculatorul dumneavoastra versiunea electronica a "PARTII GENERALE", pentru a nu mai trebui sa o listam. Daca totusi sunteti mai putin familiarizat cu tehnologiile IT si internet, noi vom lista "PARTEA GENERALA" a contractului pentru ca dumneavoastra sa o puteti citi si intelege pe indelete.

Am ales sa redactam un contract amplu, cu definitii, clauze detaliate, acoperitoare, pentru a nu lasa loc la interpretari si arbitrar. Consideram ca este in avantajul dumneavoastra sa stiti ce servicii consumati, sa stiti ce facem si ce oferim, precum si ce asteptari avem noi cu privire la dumneavoastra

Dupa semnarea contractului urmeaza ca noi sa ne deplasam (cost zero) la proprietatea dumneavoastra, sa fotografiem si sa filmam imobilul, si sa plasam oferta dumneavoastra pe site-ul nostru. Urmeaza sa o promovam in ziare, alte site-uri de profil, sa o vizitam insotiti de potentiali cumparatori sau chiriasi, si speram, sa perfectam tranzactia imobiliara solicitata de dumneavoastra. Pe tot acest parcurs Agentia Imobiliara TryiT va ofera suport logistic si juridic de specialitate.