Agentia Imobiliara TryiT Vaslui ofera Promotii Speciale cu ocazia deschiderii activitatii:


 • primii 10 (zece) inscrisi 50% (cinci zeci %) reducere indiferent de momentul perfectarii tranzactiei!
  Promotie Speciala TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui
  Aceasta Promotie Speciala este dedicata primilor 10 (zece) proprietari de imobile ale caror oferte spre vanzare sau spre inchiriere se vor inscrie pe site-ul Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui. Reducerea de 50% a comisionului se va realiza astfel: in contractul incheiat intre proprietar si agentie se va inscrie valoarea intreaga a comisionului, urmata apoi de prevederea "se va reduce 50% indiferent de momentul perfectarii tranzactiei". Vom actualiza permanent pe prima pagina a site-ului Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui numarul de oferte inscrise in baza de date. Aceasta promotie beneficiaza doar proprietarului imobilului si este valabila pe termen nelimitat, indiferent de timpul scurs de la inscrierea ofertei pe site si momentul perfectarii tranzactiei!

  Exemplul nr. 1

  In cazul unui apartament oferit spre vanzare, comisionul pentru perfectarea tranzactiei este, conform contractului, de 1,5% din pretul de vanzare fara TVA. Pretul la care se perfecteaza vanzarea apartamentului este de 30.000 euro. Comisionul intreg pe care ar fi trebuit sa il achite vanzatorul ar fi fost de 1,5% x 30.000 Euro = 450 Euro. Beneficiarul acestei oferte va achita doar 50% din valoarea comisionului, respectiv 225 Euro!

  Exemplul nr. 2

  In cazul unui spatiu comercial oferit spre inchiere, comisionul pentru perfectarea tranzactiei este, conform contractului, de 100% din pretul de inchiriere fara TVA pentru o luna. Pretul la care se perfecteaza inchirierea spatiului comercial este de 1000 euro / luna. Comisionul intreg pe care ar fi trebuit sa il achite proprietarul ar fi fost deci de 1000 Euro. Beneficiarul acestei oferte fa achita doar 50% din valoarea comisionului, respectiv 500 Euro!

  end faqA fost atins numarul de 10 (zece) proprietati care vor beneficia de 50% reducere indiferent de momentul perfectarii tranzactiei! Anuntam completarea primelor 10 (zece) proprietati pe site-ul nostru care vor beneficia de reducere! Aceasta promotie este asadar inchisa.
Multumim frumos !


 • urmatorii 10 (zece) inscrisi? Va Multumim! LA FEL!
  Promotie Speciala TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui
  Aceasta Promotie Speciala este dedicata urmatorilor 10 (zece) proprietari de imobile ale caror oferte spre vanzare sau spre inchiriere se vor inscrie pe site-ul Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui. Practic este identica Promotiei Speciale dedicate primilor 10 inscrisi, sunt absolut identice! Aceasta promotie beneficiaza doar proprietarului imobilului si este valabila pe termen nelimitat, indiferent de timpul scurs de la inscrierea ofertei pe site si momentul perfectarii tranzactiei!

A fost atins numarul de 20 (douazeci) de proprietati care vor beneficia de 50% reducere indiferent de momentul perfectarii tranzactiei! Anuntam completarea primelor 20 (douazeci) de proprietati pe site-ul nostru care vor beneficia de reducere! Aceasta promotie este asadar inchisa.
Multumim frumos !


 • primele 3 (trei) tranzactii comision 1 (unu) leu!
  Promotie Speciala TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui
  Aceasta Promotie Speciala este dedicata proprietarilor de imobile pe care le ofera spre vanzare sau inchiriere, dar si celor cu care vor contracta, respectiv cumparatorii sau chiriasii, dupa caz. Pentru primele 3 (trei) tranzactii, Agentia Imobiliara TryiT Vaslui va percepe cate 1 (unu) leu comision atat de la proprietar, cat si de la cumparator / chirias. Aceasta se va realiza astfel: in contractul incheiat intre proprietar/cumparator/chirias si agentie se va inscrie comisionul "intreg", urmand ca la momentul perfectarii tranzactiei sa se aplice comisionul de 1 leu pentru primele trei tranzactii efectuate prin intermediul Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui, in ordine cronologica. Vom actualiza permanent pe prima pagina a site-ului Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui numarul de tranzactii perfectate, pana la implinirea primelor 3. Aceasta promotie este valabila DOAR pentru primele 3 (trei) tranzactii perfectate de la momentul deschiderii Agentiei TryiT in orasul Vaslui, deschidere care a avut loc in primele zile ale lunii ianuarie 2015. Ordinea inscrierii imobilelor pe site nu este importanta pentru aplicarea acestei Promotii Speciale.

  Exemplul nr. 3

  Presupunand ca una dintre primele tranzactii perfectate prin intermediul Agentiei Imobiliarea TryiT Vaslui consta intr-o vanzare, indiferent de natura imobilului, indiferent de valoarea pretului, si indiferent de timpul scurs de la momentul inscrierii in baza de date a ofertei pana la perfectarea tranzactiei, si indiferent de valoarea comisionului inscris in contractele incheiate intre Agentia Imobiliara TryiT Vaslui si vanzator - respectiv cumparator, atat timp cat este prima, a doua, sau a treia tranzactie perfectata prin intermediul Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui, comisionul final pentru perfectarea tranzactiei va fi de 1 (unu) Leu pentru vanzator, si de 1 (unu) Leu pentru cumparator!

  Exemplul nr. 4

  Presupunand ca una dintre primele tranzactii perfectate prin intermediul Agentiei Imobiliarea TryiT Vaslui consta intr-o inchiriere, indiferent de natura imobilului, indiferent de valoarea chiriei, si indiferent de timpul scurs de la momentul inscrierii in baza de date a ofertei pana la perfectarea tranzactiei, si indiferent de valoarea comisionului inscris in contractele incheiate intre Agentia Imobiliara TryiT Vaslui si proprietar - respectiv chirias, atat timp cat este prima, a doua, sau a treia tranzactie perfectata prin intermediul Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui, comisionul final pentru perfectarea tranzactiei va fi de 1 (unu) Leu pentru proprietar, si de 1 (unu) Leu pentru chirias!

  end faq


 • comision 0 (zero) pentru camere de camin!
  Promotie Speciala TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui
  Aceasta Promotie Speciala este dedicata proprietarilor de camere de camin pe care le ofera spre vanzare sau inchiriere, dar si celor cu care vor contracta, respectiv cumparatorii sau chiriasii, dupa caz. Pentru vanzarea sau inchirierea de camere de camin Agentia Imobiliara TryiT Vaslui NU va percepe comision nici de la proprietar, nici de la cumparator / chirias. Aceasta se va realiza astfel: in contractul incheiat intre proprietar si agentie se va inscrie comision "0 (zero)". urmat de prevederea "Agentia Imobiliara TryiT Vaslui este libera de orice obligatii fata de proprietar, cumparator si chirias". In mod special precizam ca Agentia Imobiliara TryiT Vaslui NU va asigura in nici un fel serviciul de fotografiere a imobilului, si nici de deplasare in scop de vizionare a imobilului cu potentialii cumparatori sau chiriasi. Proprietarul va trebui sa ofere fotografiile pentru expus pe site. Agentia Imobiliara TryiT Vaslui va furniza potentialilor cumparatori sau chiriasi datele de contact ale proprietarului imobilului, urmand ca acestia sa se intalneasca direct in scopul vizionarii imobilului si perfectarii tranzactiei. Prin camere de camin se inteleg imobile amplasate in camine de familisti sau nefamilisti, care NU au in dotare grup sanitar individual, ci comun pe scara sau comun cu cel putin inca un apartament vecin. Aceasta promotie este valabila pe termen nelimitat, indiferent de timpul scurs de la inscrierea ofertei pe site si momentul perfectarii tranzactiei! Ordinea inscrierii imobilelor pe site nu este importanta pentru aplicarea acestei Promotii Speciale.

  Exemplul nr. 3

  Proprietarul unei camere de camin se adreseaza Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui cu scopul vanzarii sau inchirierii imobilului. Furnizeaza pe un CD sau usb-stick si fotografiile si filmarile video de prezentare, precum si adresa exacta, date de contact, pret estimat etc. Agentia Imobiliara TryiT Vaslui va afisa pe site toate aceste informatii, si daca va fi solicitata, va prezenta la sediul Agentiei eventualilor cumparatori sau chiriasi interesati informatiile oferite anterior de proprietar. Dar nu va realiza deplasari in scopul fotografierii, si nici al prezentarii imobilelor constand in camere de camin catre eventualele persoane interesate. Agentia Imobiliara TryiT Vaslui NU va percepe comision nici de la vanzator nici de la cumparator, serviciile fiind oferite gratuit!

  end faq • cu ce măsură primim, cu aceeași măsură dăruim!
  Promotie Speciala TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui
  Aceasta Promotie Speciala este dedicata celor pe care viata i-a supus unor incercari grele, aflati in momente de cumpana, sau care sunt, pur si simplu, abandonati si neputinciosi. Oameni si animăluțe deopotrivă. In cazul contractelor de vanzare, aceasta se va realiza astfel: daca un proprietar plateste catre Agentie sa spunem un comision de 1,5% din pretul de vanzare, si la fel plateste 1,5% si cumparatorul, atunci noi vom dona unui ONG specializat in ajutorarea semenilor si animalelor, sau chiar direct unei persoane in dificultate 3% (reprezentand suma procentelor achitate de vanzator si cumparator catre Agentie) din suma incasata de noi in total, de la vanzator si de la cumparator. In cazul contractelor de inchiriere, vom achita 3% din sumele totale incasate si de la proprietar si de la chirias. Stim ca depaseste plafonul derizoriu de deductibilitate. Donatiile se vor realiza cu o periodicitate semestriala, in lunile iunie si decembrie a fiecarui an. Stim si ca ar trebui sa fim discreti asupra unui astfel de fapt. Totusi vorbim aici despre intentia noastra pentru ca o fapta buna atrage dupa sine o alta fapta buna, cum si pe noi ne-au inspirat altii prin spiritul lor altruist. In șiragul planetar al faptelor bune, vă provocăm să adăugați și voi o mărgică!

  Exemplul nr. 4

  Prin intermediul Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui se perfecteaza un contract de vanzare la care comisionul datorat de vanzator Agentiei a fost stabilit conform contractului in suma absoluta, sa spunem 2000 lei. Vanzarea are loc la pretul de 100.000 lei. Contractul incheiat cu cumparatorul prevede un procent de 1,5% din pretul de vanzare. Rezulta ca Agentia Imobiliara TryiT Vaslui a incasat un comision total 2000 lei de la vanzator si de 1500 lei de la cumparator, deci 3,5 % din pretul total. Agentia Imobiliara TryiT Vaslui va dona 3,5 % din suma totala incasata de 3.500 lei, adica se vor dona 122,5 lei!

  Exemplul nr. 5

  Prin intermediul Agentiei Imobiliare TryiT Vaslui se perfecteaza un contract de inchiriere la care comisionul datorat de proprietar Agentiei a fost stabilit conform contractului in suma absoluta, sa spunem 1500 lei. Inchirierea are loc la pretul de 3000 lei /luna. Contractul incheiat cu chiriasul prevede un procent de 100% din pretul de inchiriere pentru o luna. Rezulta ca Agentia Imobiliara TryiT Vaslui a incasat un comision total 1500 lei de la proprietar si de 3000 lei de la chirias, deci o suma absoluta de 4500 lei. Agentia Imobiliara TryiT Vaslui va dona 3 % din suma totala incasata de 4.500 lei, adica se vor dona 135 lei!

  end faq


Promotie Speciala TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui

Agentia Imobiliara TryiT Vaslui isi rezerva dreptul de a modifica sau anula in orice moment orice Promotie Speciala, fara nici o notificare sau procedura prealabila.
Suntem totusi hotarati să respectam Promotiile Speciale afisate pe site-ul nostru!
Pentru lamuriri suplimentare va rugam Contactati-ne cu incredere:

Contactati-ne

Va multumim!