Agentia imobiliara TryiT ofera servicii in domeniul agentiilor imobiliare si al efectuarii de traduceri si apostilari / supralegalizari de acte.

Domeniul principal de activitate este de agentie imobiliara, dar dat fiind numarul mare de cazuri in care in perfectarea unei tranzactii imobiliare sunt prezente elemente de extraneitate, extinderea in domeniul efectuarii de traduceri, apostilari si supralegalizari a venit firesc

Agentia Imobiliara TryiT indeplineste activitati de promovare a imobilelor proprietatea clientilor agentiei, in scopul vanzarii sau inchirierii acestora, precum si activitati de cautare a unui tert-partener si de intermediere în relatia clientului cu acesta, punand clientul in legatura cu TERTUL-PARTENER gasit în vederea tranzactionării imobilului conform solicitării clientului. In realizarea acestui scop, Agentia Imobiliara TryiT colecteaza informatii despre imobil, despre client, realizeaza fotografierea si filmarea imobilului, realizeza prezentari ale imobilului si organizeaza vizite de vizionare ale acestuia de catre potentialii terti-parteneri, prezinta pe site-ul propriu dar si pe site-uri partenere informatiile despre imobil, cauta in mod activ terti-parteneri in vederea perfectarii tranzactiei, comunica cu clientul si il ajuta in stabilirea pretului de vanzare si in negocierea contractului final.

Pentru cei ce doresc achizitionarea sau inchirierea unui imobil, Agentia Imobiliara TryiT indeplineste activitati de cautare a unor terti-parteneri proprietari ai unor imobile corespunzatoare asteptarilor clientului, intermediaza in relatie cu tertii-parteneri gasiti, punand clientul în legatura cu acestia, asigurand si prezentarea și vizionarea imobilelor. In realizarea acestui scop, Agentia Imobiliara TryiT colecteaza informatii despre asteptarile clientului cu privire la imobilul cautat, despre client, ofera acces clientului in sectiunea destinata utilizatorilor inregistrati ai bazei de date online de proprietati, permite clientului accesarea informatiilor descriptive (text, foto, video) existente in baza de date online privitoare la imobile, selecteaza din baza de date imobile care corespund solicitarii clientului si le recomanda acestuia, dialogheaza cu clientul cu privire la imobilele care ii suscita interesul dintre cele selectate de Agentia Imobiliara TryiT sau express solicitate de client. Agentia va asigura si vizionarea imobilelor, contra cost achitat în avans.

Agentia Imobiliara TryiT vine in sprijinul clientilor sai si prin intermedierea in legatura cu experti indispensabili perfectarii oricarei tranzactii imobiliare: evaluatori autorizati, experti in domeniul energetic cu privire la locuinte si spatii comerciale, experti cadastristi, consilieri juridici si notari publici. Gasiti aici detalii despre parteneriatele incheiate: parteneri TryiT.

Agentia Imobiliara TryiT se obliga sa pastreze confidentialitatea aupra identitatii clientilor sai si asupra tranzacţiilor perfectate de acestia, în ceea ce priveste obiectul, pretul si conditiile vanzarii/inchirierii.

Pentru o prezentare sumara a serviciilor oferite de Agentia Imobiliara TryiT, va invitam sa parcurgeti lista rezumat a acestor servicii, destinate atat clientilor care doresc sa vanda sau sa dea spre inchiriere un imobil, cat si si clientilor care doresc sa achizitioneze sau sa inchirieze un imobil, accesibile aici:
Serviciile prestate de Agentia Imobiliara TryiT sunt realizate doar pe baza de contract. Pentru o prezentare ampla a serviciilor oferite de Agentia Imobiliara TryiT, va invitam sa parcurgeti contractele de prestari servicii destinate atat clientilor care doresc sa vanda sau sa dea spre inchiriere un imobil, cat si clientilor care doresc sa achizitioneze sau sa inchirieze un imobil, accesibile aici: