Programele din lista urmatoare sunt furnizare de producatorii lor sub diverse licente, la data publicarii acestui articol unele dintre ele fiind OpenSource si gratuite. ATENTIE! TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui nu ofera nici un fel de garantie asupra costului/licentei specifice fiecarui produs, sau asupra calitatii/modului de functionare a acestor pachete software, acestea putand suporta modificari in orice moment functie de politica producatorului. Fiecare produs este posibil sa aiba atat versiuni gratuite, cat si care necesita plata unor sume de bani. Analizati cu atentie conditiile de licentiere si documentatia specifice fiecarui produs! Inainte de instalarea pe un calculator de lucru, pe care sunt stocate informatii importante, este o idee buna a testa orice program nou pe un alt calculator!

Daca nu sunteti sigur pe ceea ce faceti, nu incercati sa instalati singur programe pe calculatorul dumneavoastra. Si nu uitati sa faceti copii de siguranta pentru datele dumneavoastra importante!

Daca aveti nevoie de un specialist in programe si calculatoare, puteti sa ne contactati: Agentia Imobiliara TryiTvă va pune in legatura cu cei care intretin sistemele noastre informatice, profesionisti de calitate!

Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!       Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!

Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam! Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!PDF Creator

Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!      IrfanView: vizualizator de imagini si video, foarte eficient, puternic si gratuit. Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!      BSPlayer: player video, foarte eficient si puternic, are si o versiune gratuita. Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!

Un editor de imagini gratuit, dar cu multe facilitati avansate si interesante, usor de folosit. Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!       Un editor de imagini vectoriale gratuit, cu multe facilitati complexe si avansate. Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!Gimp      Familia de fonturi LinuxLibertine, pe care ne place sa il folisim in documentele noastre. Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!Linux Libertine     


openSUSE: Linux for Open Minds! Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!      The next version of Ubuntu is here! Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!

Agentia Imobiliara TryiT Vaslui incurajeaza folosirea sistemului de operare LINUX. openSUSE si Ubuntu sunt versiunile noastre preferate. Linux este un sistem de operare gratuit si open source, este perfect legal a fi folosit gratuit in orice birou si societate comerciala, este complet, compatibil cu orice calculator, usor de instalat si de folosit, sigur, echipat cu software pentru birou preinstalat, inscriptor de CD-uri, Firefox, OpenOffice sau LibreOffice, o suita vasta de aplicatii puternice preinstalate. Linux este "Software Liber". Detalii gasiti aici si aici.Un joc in care imaginatia capata orizonturi nelimitate. Noi, TryiT - Agentie Imobiliara Vaslui, Recomandam!